Wij gebruiken cookies voor het verzamelen van statistiek-gegevens en het technisch functioneren van onze website.

VLOER LEGGEN
VLOER SCHUREN
VLOER AANHELEN
VLOERREPARATIE
VLOERONDERHOUD
PARKET OP VLOERVERWARMING

Uw vloer laten schuren

Uw vloer verouderd door gebruik en kleine ongelukjes. De afgelopen jaren heeft u vloer heel wat te verduren gehad en het is tijd de vloer eens aan te pakken. Het onderhoud van uw vloer begint bij het schuren. Het schuren van een houten vloer is wellicht zelfs de belangrijkste klus als het gaat om het vernieuwen van uw vloer. Gebeurd het schuren niet goed dan zit u met een vloer die bijvoorbeeld niet goed vlak meer is of die beschadigd is. Ook de aanhechting kan bij het schuren schade oplopen wanneer er niet op de juist manier geschuurd wordt.

Onze passie voor de echte houten vloeren ziet u terug in ons vakmanschap. Van het schuren tot het lakken van de vloer, werken wij naar een resultaat die uw vloer als nieuw maakt. Kies daarom altijd voor een het laten schuren van uw vloer.

Voorafgaand gaan we graag met u in gesprek over hoe u de vloer er weer uit wenst te laten zien. We maken duidelijk afspraken over het schuren en over de gekozen nabehandeling. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om ons enkel de vloer te laten schuren.

vloer laten schuren
vloer schuren