Houten vloer

Nobel Parket is gespecialiseerd in het leggen van traditioneel parket op ambachtelijke wijze. Houten vloeren zoals tapis en bourgogne vloeren. En vloeren zoals parket, planken, duoplanken, laminaat en PVC. In onze showroom vindt u een groot assortiment: van vintage tot aan industrieel hoogkant, van een stoere plank tot aan een visgraat parket, klassiek of in een modern jasje. We leggen ook houten vloeren op vloerverwarming. En wij verlijmen met de juiste techniek een parketvloer over uw bestaande tegelvloer met vloerverwarming. U vindt bij ons de oplossing voor iedere houten vloeren-wens.

Uw houten vloer leeft en heeft onderhoud nodig.
Een houten vloer moet op geleefd worden. En dat brengt op den duur slijtageplekken met zich mee. Die plekken hebben behandeling nodig. We pakken het onderhoud van uw vloer grondig aan. En voor het dagelijkse onderhoud haalt u bij ons de beste onderhoudsproducten.

Schadetaxatie bij waterschade
We helpen u ook graag wanneer uw vloer waterschade of een andere schade heeft. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de schade te taxeren. Na deze taxatie maken wij een schaderapport voor de verzekering. Als u wilt, repareren we de schade aan de vloer.

Geef uw vloer een make-over
Bent u uitgekeken op uw houten vloer? Of op de kleur ervan? Geen nood! Wij hebben voor u verschillende oplossingen waardoor uw houten vloer een geheel nieuwe uitstraling krijgt. We laten u graag de mogelijkheden zien in onze showroom!

We nemen uw vloer-zorgen van uw houten vloer volledig uit handen.
“Fijn, dat we jullie voor het hele vloerentraject kunnen inschakelen!”. Dat horen we vaak van onze klanten. Advies, inmeten, leveren, leggen, onderhoud en reparatie. Als Meester parketteur streven wij naar perfectie. Maar uiteindelijk telt uw tevredenheid voor ons het zwaarst. Daar doen we het voor.

Nobel Parket Tilburg - Houten vloer

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Contact (kort)