Parket waterschade

Parket waterschade is een van de meest vervelende schades om mee te maken in uw huis of kantoor. Waterschade zal in veel gevallen ten eerste de volledige oppervlakte van de vloer aantasten. Ten tweede kunt u de meubels in de meeste gevallen niet laten staan. Kortom parket waterschade stelt u voor een aantal keuzes.

Parket waterschade en verzekering
Wanneer u verzekerd bent voor de waterschade aan uw vloer, kunt u via uw verzekeraar een schade expert laten komen. Die stelt vast wat de schade is en kijkt ook naar de oorzaak in relatie tot de schade aan de vloer. Bij deze expertise vanuit de verzekeraar wordt in de meeste gevallen gevraagd om een opgaaf van kosten voor parket waterschade herstel. Ofwel de kosten voor het herstellen van de waterschade aan uw vloer.

Met grote regelmaat worden we ingeschakeld door particulier en bedrijf om de schade vast te stellen en een kosten beraming te maken voor het herstel.

Vakkundige expertise en eerlijk advies
U kunt van ons vakkundige expertise verwachten en een eerlijk advies. Wij zijn niet verbonden aan verzekeraars en zullen altijd een objectief advies uitbrengen. We zullen enkel het herstellen van de vloerdelen voorstellen, wanneer we er zeker van zijn dat de vloer echt volledig te herstellen is.
Wanneer er onherstelbare schade is ontstaan aan uw vloer, dan zullen we adviseren de onherstelbare vloerdelen, volledig te vervangen. Daarbij kijken we ook naar het aanhelen van de vloer aan de onaangetaste delen van uw vloer.

Bent u verzekerd voor uw parket waterschade?
Wanneer u een woon of inboedelverzekering hebt, bent u in de meeste gevallen volledig verzekerd voor de schade aan uw vloer. Echter is de oorzaak van de waterschade wel van invloed op de mate waarin de waterschade aan uw vloer, gedekt zal worden. Independer heeft een beknopt overzicht gemaakt van wat wel en wat niet verzekerd (gedekt) wordt. Raadpleeg echter altijd uw huidige verzekeraar of check uw polis.

Kies voor een expert
Een Meesterparketteur is altijd een gediplomeerd vakman. En daarmee is er duidelijk onderscheid in vakmanschap en ervaring. Kies voor ervaring en de juiste expertise voor parket waterschade herstel.

Nobel Parket Tilburg - Houten vloer