Meesterparketteur

Marc van der Zande, eigenaar van Nobel Parket, is lid van het Gilde van gediplomeerde Parketteurs. Hij mag zich met het hoogste niveau binnen dit ambachtelijk vak, Meester Parketteur noemen. En met trots, want zoveel zijn er niet in Nederland. Zo is er maar één in Tilburg.

Een Meester Parketteur (regelmatig verkeerd geschreven als meester parketeur) moet aan een aantal eisen voldoen en heeft een certificering.
Een Meesterparketteur is altijd een gediplomeerd vakman. En daarmee is er duidelijk onderscheid in vakmanschap en ervaring.

De keuze voor een Meester Parketteur geeft u zekerheid m.b.t. de kundigheid.
Bovendien wordt er geacht dat het kwaliteitsniveau continue optimaal is. Het Gilde verwacht van haar leden dat zij aantoonbaar hun kennis op peil houden middels het volgen van workshops en bijscholingen en optreden als leermeester voor leerling-vloerenleggers en leerling parketteurs.

Lidmaatschap Gilde van Parketteurs

Daarnaast zijn er om toegelaten te worden tot het Gilde een aantal strikte eisen:
Het hebben van jaren lange ervaring en in het bezit zijn van het erkend niveau-3 vakdiploma Allround Parketteur.

Door het strikt toepassen van toelatingseisen, wordt het Gilde gevormd door een aantoonbaar select, maar wel transparant samengesteld gezelschap Parketteurs. Het Gilde is een organisatie voor en door Parketteurs met als doel het herkennen en erkennen van de vakman en het op peil houden van het vakmanschap. Het Gilde verwacht van haar leden dat zij aantoonbaar hun kennis op peil houden middels het volgen van workshops en bijscholing en optreden als ambassadeur van het vak.

Met het lidmaatschap van het Gilde en het Meesterschap, onderscheidt Nobel Parket zich van concurrenten en bent u gegarandeerd van vakmanschap voor uw houten vloer.

Het Gilde van Parketteurs heeft een website waar u de Nederlandse Meester Parketteurs op terug kunt vinden. We zijn met een kleine groep die vakmensen die allemaal het Meesterschap hoog in het vaandel dragen. Bekijk hier het profiel van onze Meester Parketteur Marc van der Zande.

Nobel Parket Tilburg - Houten vloer