Houten vloer schuren

Schuren en afwerken van de vloer
Als ambachtelijk bedrijf doen wij niets op afstand. We willen met onze neus bovenop uw vloer zitten om te weten wat er moet gebeuren. En met een meester parketteur als vloerenlegger kunt u ervan uitgaan dat wij werken met de beste materialen. Een vloer schuren en afwerken vraagt om aandacht en geduld. Maar ook om kennis en ervaring. Hebt u geluk, daar beschikken wij allemaal over. Uw vloer ziet er weer als nieuw uit! Of juist heel anders, wanneer u dat wenst.

Wij kunnen uw vloer op verschillende manieren afwerken. Natuurlijk bespreken we dit uitgebreid samen met u. Als voorproefje hier alvast uw mogelijkheden op een rij:

Lak: lakvloeren zijn gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. U heeft de keuze uit een glanzende, matte of ultramatte laklaag. De ultramatte lak geeft een uitstraling alsof het hout onbehandeld is.

Olie: met olie krijgt uw vloer een matte uitstraling waarbij de structuur van het hout optimaal naar voren komt. Dit is mogelijk in diverse kleuren.

Hardwax olie: hardwax is een combinatie van natuurlijke olie en wax. De uitstraling van een behandelde vloer met hardwax zit tussen een olie en lakvloer in. U heeft de keuze uit zijdeglans en mat.

Een geborstelde houten vloer
Met een geborstelde vloer wordt de nerf van de plank beter zichtbaar. Bij de laatste schuurbeurt borstelen we met een speciale stalenborstel. Het oppervlakte van de planken voelt dan ruwer aan. Uw vloer krijgt er een prachtige, ruige uitstraling van.

   

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Contact (uitgebreid)
Nobel Parket Tilburg - Houten vloer