Lekkage houten vloer

Een lekkage met als gevolg water op uw houten vloer. Dat betekend altijd schade aan de vloer. Het eerste dat u waarschijnlijk geneigd bent te doen is uw vloer te drogen. Doe dit niet door een waaier, hitte kanon of föhn te gebruiken. Zorg ervoor dat u bij waterschade direct contact opneemt met uw verzekeraar. Laat u voorlichten over wat te doen. Maak foto’s van de situatie waarna u het water met een trekker weg kunt halen.Waterschade houten vloer

Lekkage houten vloer betekend meestal direct verzekering bellen en een expert die de schade op komt nemen. Belangrijk is dat de vloer hersteld wordt maar ook de wijze waarop het uitgevoerd wordt, heeft onze aandacht. We zorgen er altijd voor dat u zo kort en min mogelijk hinder ervaart. Immers is lekkage houten vloer al vervelend genoeg.

Lekkage houten vloer en verzekering
Er van uitgaande dat u volledig verzekerd bent, u direct contact opneemt met uw verzekeraar. Dan zal uw verzekeraar een zogenoemd schade expert inschakelen. Deze expert komt samen u de schade opnemen. In veel gevallen wordt er ook meteen een vakkundige expert ingeschakeld. Nobel Parket kan snel, helder en duidelijk geformuleerd de schade opmaken en een kosten-beraming voor het herstel opmaken.

Met grote regelmaat wordt Nobel Parket dan ook ingeschakeld door particulier en bedrijf om de schade aan uw houten vloer vast te stellen.

Vakkundige expertise en eerlijk advies
Wanneer u ons benaderd n.a.v. waterschade zullen we altijd een eerlijk advies uitbrengen m.b.t. het herstellen van uw vloer.  We doen dit vakkundig en objectief. Omdat we niet verbonden zijn aan verzekeraars, richten we ons volledig op het doel uw vloer volledig te herstellen.

Bent u verzekerd voor uw parket waterschade?
Lees hier meer over verzekering en waterschade

Kies voor een expert
Een Meester parketteur is altijd een gediplomeerd vakman. En daarmee is er duidelijk onderscheid in vakmanschap en ervaring. Kies voor ervaring en de juiste expertise voor parket waterschade herstel.

Nobel Parket Tilburg - Houten vloer