Wij gebruiken cookies voor het verzamelen van statistiek-gegevens en het technisch functioneren van onze website.

VLOER LEGGEN
VLOER SCHUREN
VLOER AANHELEN
VLOERREPARATIE
VLOERONDERHOUD
PARKET OP VLOERVERWARMING

Vloerreparatie en schade taxatie

Vloerreparatie en schade taxatie bij schade aan de parketvloer

Leuk hè, die vriendin met naaldhakken? Of uw zoontje dat een zwaar voorwerp uit zijn handen laat vallen? Bel ons. En weest gerust, een huis is om in te leven. Daarom heeft een meester parketteur voor (bijna) alle houten vloeren-uitdagingen een oplossing. Wij herstellen de schade in een handomdraai en helpen u graag. De reparatie van een houten vloer voeren wij uit voor nagenoeg alle voorkomende schades. Met herstellen van de bestaande beschadigde vloer, bespaard u veel geld op de kosten voor het vervangen van de totale vloer. Het aanhelen van nieuwe vloerdelen behoort tot de mogelijkheden. Zo kunnen we een deel volledig vervangen en onbeschadigde delen behouden.

Waterschade
Water en hout gaat niet samen. En veel water levert vaak echte waterschade aan uw parketvloer. Bent u hiervoor verzekerd en hebt u waterschade aan uw houten vloer? Wij taxeren uw schade en maken een rapport op voor uw verzekering. Wanneer u wilt lossen wij de schade ook voor u op. De kosten hiervan zijn vaak meeverzekerd en het resultaat is weer een prachtige, nieuwe vloer.

Schade taxatie en herstel is vakwerk
Onze Meester Parketteur heeft veel ervaring met het vaststellen van schade en het herstelwerk. Ongeacht om wat voor schade het gaat, krijgt u altijd een eerlijk en deskundige taxatie en reparatie advies.