Wij gebruiken cookies voor het verzamelen van statistiek-gegevens en het technisch functioneren van onze website.

VLOER LEGGEN
VLOER SCHUREN
VLOER AANHELEN
VLOERREPARATIE
VLOERONDERHOUD
PARKET OP VLOERVERWARMING

Vloer laten lakken

Uw vloer laten lakken

Door veelvuldig gebruik van uw vloer, zal deze een keer in de zoveel tijd opnieuw gelakt moeten worden. Er zijn enkele voordelen als het gaat om het lakken van van uw houten vloer. Ten eerste gaat de vloer met een verse laklaag weer langer mee. Ten tweede kunt u opnieuw een keuze maken m.b.t. het uiterlijk van uw vloer.

Lak vloer
We adviseren over de verschillende manieren van vloer laten lakken ofwel het afwerken van de vloer. We raden het aan om alle mogelijkheden eerst in kaart te brengen. U heeft de keuze uit o.a. een glanzende, matte of extra matte laklaag. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw vloer eruit laten zien of deze helemaal onbewerkt is gebleven.

Olie vloer
Met Olie halen we het beste en mooiste uit het hout. De structuur en nerven worden krachtiger. De wijze waarop dit gedaan wordt, is zeer belangrijk voor het resultaat. Kies daarom altijd voor een professional. We kunnen olie in verschillende kleuren aanbrengen.

Hardwax olie vloer
Hardwax is de combinatie van olie en wax. Bij hardwax is de uitstraling van een behandelde vloer met hardwax zit tussen een olie en lakvloer in. U kunt bij onze hardwax kiezen uit zijdeglans en mat.

Voor dat uw vloer weer de gewenste afwerking kan krijgen, dient de vloer geschuurd te worden. Lees ook over vloer schuren.

vloer schuren
vloer laten lakken